Пловдивчанка се свърза с Plovdiv24.bg, за да сигнализира за нередност в

...
Пловдивчанка се свърза с Plovdiv24.bg, за да сигнализира за нередност в
Коментари Харесай

Скандален частен паркинг на Луксор на път да взриви Северен, кметството нехае!

Пловдивчанка се свърза с  Plovdiv24.bg , с цел да алармира за неправда в регион " Северен “, касаеща местата за паркиране в междублоковите пространства. Междувременно в региона се появиха плакати, които гласят: " Внимание! Очна клиника " Луксор " завладява междублоковото ни пространство, да спрем произвола на очната клиника ".

Ето какво описа нашата читателка:

" Здравейте! Пиша ви, тъй като единствено във вас ми е вярата да помогнете, откакто от кметството на регион " Северен " очевидно работят на правилото " наши и ваши “. Живея на бул. " България “ 45, само че казусът се отнася за цялото пространство сред двата блока с номера от 41 до 51 в това число, намиращи се зад очна болница " Луксор “. От известно време опцията ни за паркиране е лимитирана поради оформянето на " частен " паркинг на въпросната болница.

Проблемът е, че преди време няколко пъти писахме писма до кметството за отделяне на регламентиран паркинг сред двата блока, само че ни бе отказвано без пояснения. И единствено месец по-късно се появи маркировката на новия " частен “ паркинг към " Луксор “. Да не приказваме, че тъкмо против клиниката, откъм бул. " България “, е " синя зона " и там шефът доктор Тасков има опция да си заплати абонамент за паркиране.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР